Fluff

Hej hej! Nu sitter jag och äter frukost, vaniljyoghurt med honungscheerios i, mums för magen! Tänkte bara säga godmorgon och slänga in en bild på hur mitt hår ser ut idag, fluffigt och vågigt! Sov med en inbakad fläta igårnatt efter jag duschat men sen blev det aldrig att jag tog ut den så jag gjorde det idag istället för igår :)

Det blir nog en lång dag i skolan idag så man får något gjort! Sen ska jag hem och laga middag tillsammans med familjen för att sedan vara med Sara och Ann :) Vi ska vara produktiva, nämligen hjälpa sara att julpynta, tvätta och slinga hennes hår :)

 

Men nu var det nog pratat! Ha en superbra dag!


Familjemys :)

Jag, mamma och Mia har suttit och julfikat och spelat plump. Jag får alltid aggressiva anfall när vi spelar det för jag nästan jämt förlorar, haha! Självklart var också lillen med, han satt innanför mammas morgonrock och mös, visst är han lite söt ändå? :)

 

Nu ska jag ta och borsta tänderna i lite kokat vatten och sedan gå och lägga mig. God natt, sov gott!


HAHA vad fan...?!

Morsan tänkte rengöra tvättmaskinen genom att köra en tom tvätt på 95 grader. Nu är hon och tränar och det ser ut såhär på toan, golvet fullt av skum och maskinen likaså :P Lyckat :D


Första advent ♥

Hej på er! Idag är det första advent! Dagen har spenerats med inte så mycket mer än att julpynta och att adventsfika, jag verkligen älskar julen!!!
Vår familj är sånna som tar fram alla julprydnader på en gång när vi väl pyntar (vilket vi oftast gör första advent) och då tar vi alltså dessutom fram granen och klär den också. Jag älskar att vi faktiskt tar fram den så himla tidigt för då får håller julkänslan i sig så himla mycket längre :) Iår har vi dock använt oss av julgranskulor som är gjorde av choklad då vi har en ny familjemedlem sedan ett år tillbaka, nämligen vår nakenkatt ramses. :) Vi vill ju inte att han ska skära sig på sina söta små trampdynor om han skulle lyckas pajja en kula utan att vi är hemma och kan plocka bort skärvorna.. Så därför blev det "chokladkulor" iår :D
Julskivorna har spelats flitigt hela dagen, oj oj oj vad jag känner mig fylld av julkönslor nu, ni skulle bara veta! :)

Vår fina gran :)

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Lr9x7rSgRwc?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Lr9x7rSgRwc?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Mitt i allt julpyntande så började Ramses jama som en tok, han var såklart hungrig! Då passade jag och Mia på att busa med honom. Visst är han söt i sin söta lilla julväst? :D Mamma som sytt den för att han ska hålla värmen bättre såhär till vintern :)

 

Nu är det läggdags!


Tur i oturen.

Minns ni mina kilklacksskor jag köpte på scorett i slutet av september?


De här är det i alla fall. De hade ett konstruktionsfel vilket gjorde att sulan gick sönder aslätt. Så idag gick jag in med dom för jag tänkte att de kanske kunde få en skomakare att fixa den. Men det enda alternativet som fanns var att få dom reklamerade och få pengarna tillbaka. Men jag ville ju verkligen ha ett par kilklacksskor, asbra partyskor såhär till hösten och vintern! Så då gick jag runt i hela stan och kollade efter ett par liknande skor i ungefär samma prisklass. Det slutade med att jag hamnade på scorett igen och hittade ett par för EXAKT samma pris, AWESOME!

Dom hade ingen poduktbild på scoretts hemsida så det här får duga :)

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iodning inför kvällens festande :D Vad ska ni göra ikv? :)

 


Med tungan rätt i mun...

... lyckades jag och mamma få till riktigt snygga och goda lussebullar under kvällens bak :)

(kanske inte syns så bra på bilden men ser ni att jag koncentrerar mig så hårt att jag har tungan utanför munnen? Haha!)

bagar'N


WTF?! Förorenat dricksvatten!

"Ett så kallat VMA, Viktigt meddelande till allmänheten, har gått ut under kvällen.

Detta på grund av att man befarar att det kommunala dricksvattnet i Östersund, Brunflo, Lockne, Frösön och sträckan från Genvalla till Orrviken samt områdena Byskogen och Sånghusvallen i Krokom kan vara förorenat och att parasiten Cryptosporidium, som ger magsjuka, finns i vattnet."

 

VAD FAN?! HAHAHAHA HUR LYCKAS VI?!

 

 


Hemma igen efter att ha handlat

Hej hej! Tänkte bara säga att jag är hemma. Håller på och lagat mat nu, det blir fläskytterfilé tillsammans med ris, sås och sallad, kommer bli supergott! :)

Här ser ni en verklig bild på mina nya skor, tyckte bilden från scoretts hemsida var lite missvisande, dom såg så hårda ut där.

Kolla vad stora chokladtomtar dom hade på Willys! :D

Jag hittade en till, lite mindre tomte på Ö&B. :)


Jag har köpt vinterskor :)

Köpte mig ett par fodrade vinterskor idag på scorett. De är i lite sneakerstuk och har gummisula vilket är perfekt så man slipper halka å slå sig och som dessutom är isolerande från kyla :) Perfekt! Får plats med både tjocksockar och värmande sulor i så nu ska jag nog inte frysa nå mer om fötterna :D

 

Nu ska jag, mamma och mia snart dra och handla lite, bla saffran för vi ska baka lussebullar när vi kommer hem, JIPPIE! Tänk att det är första advent på söndag!

Måste komma ihåg och tända ljus när jag kommer hem också. :)


Kom ihåg!

Imorgon är det "tänd ett ljus för en du saknar"-dagen, ett arrangemang som en grupp på facebook har anordnat. Jag ska absolut komma ihåg att tända mina ljuslyktor som jag har ståendes på rummet. Eldade precis slut på mina förra ljus så bytte igår till äpple/kanel doftljus, kommer bli mysigt :)

Ska ni också tända ett ljus för någon ni saknar? :)


Mysiga Östersund

Nu har dom satt upp julbelysningen på gågatan, så himla mysigt :)

 

Kolla vad julfint! :)


Önskelista

Det är en större väggprydnad och i varje hjärta kan man fästa ett foto, coolt va? :D Finns att köpa på inredningsbutiken inne på kärnan, mitt framför rulltrapporna.

 

Sjuuuukt snygga korsörhängen från item.blogg.se. Jag verkligen älskar dom, dom är av den större sorten. Tycker det är så sjukt jävla snyggt med sånna örhängen! GE MIG!! :D

 

Make up stores consealer: cover mix all.


Fikatime!

Ska dra på paus! Ska bli sjuuukt gott!

Ännu en tävling

Jag är med och tävlar om hårförlängning med äkta hår och clips från hemsidan beautynet.se. Jag vill ha färgen light brown #8 för jag tror den skulla passa perfekt till min hårfärg. :)
Långt hår tycker jag är så himla snyggt och sexigt på tjejer, så det är ju klart jag vill ha det! Och att vinna den här tävlingen skulle komma att bli en perfekt present till mig själv så här lagom till min födelsedag som infaller den 8e december :D



Tisdagsmys

Ligger i sängen och myser på mitt rum med tända ljus och tänkte kolla på ett avsnitt av CSI. Är fortfarande sjukt mätt sen jag åt köttbullar och pulvermos till middag, kan bero på att jag dessutom pulade i mig en halv tomat, en hårdbrömacka och två klementiner :D

Är just nu sjuuukt godissugen, vilket suger!


Sjukt snygg outfit!

klänningen kommer från nelly och kostar 539, underbar ♥


Jag tänkte vara med och tävla...

..om värmeskyddande hårstyling från aussie, därför lägger jag upp en bild på Mia för hon är mitt bidrag. Mia har alltid så jävla snyggt hår, hon behöver bara kliva ut ur duschen och låta det torka, och VOILÁ så är det hur snyggt som helst. Så jäkla fuskigt.
På bilden är Mias frisyr stylad av vår mamma inför hennes mösspåtagningsbal. Jag bodde i Linköping då och kunde därför inte IRL se hur fin hon var men jag minns att när jag såg den här bilden på facebook så dog jag. Hon var så vacker!!


















Hata mörkret!

Det är ju fortfarande mörkt ute, fy fan! Nu vill ju inte jag dra till skolan! Men men, jag må ju masa mig dit när jag ändå är uppe.

Ses å hörs :)

De vanligaste missarna

Läste precis på en blogg om de vanligaste grejerna som tjejer respektive killar är missnödja över hos varandra vad gäller inom sängkammarens väggar...

Detta är kvinnorna mest missnöjda med.

Min Partner slarvar med förspelet

Smeker inte kroppen utan tar bara på könet

Kysser slarvigt/oengagerat

Vet inte var G-punkten sitter

Slarvig på att ge oralsex

 

Detta är männen mest missnöjda med.

Min partner tar aldrig initiativet till sex

Vägrar experimentera

Smeker inte mig

Min partner slarvar med förspelet

Vägrar ge oralsex


Kissemiss :)


Epic fail x 2 (läsvärt!)

För en tid sedan så tänkte jag "nu är det fan dags att börja sortera alla mina bilder jag har liggandes på datorn så jag kan framkalla dom någon jäkla gång". Så detta påbörjade jag.
En tid senare såg jag en tävling i en bilaga som ÖP hade som gick ut på att man skulle maila in sin bästa sommarbild på temat bilresa. Så då kom jag och tänka på en bild på Anja som jag sett då jag höll på och sortera mina bilder. Jag skickade in bilden och hoppades på det bästa. Tävlingens pris var ett presentkort på Expert för 500 kronor. Då tänkte jag såhär; Hoppas jag vinner, för då kan jag framkalla alla mina bilder genom vinsten.
Men tiden gick och jag glömde bort min medverkan i den här tävlingen och sorterade klart mina bilder. Sen så skickade jag in alla mina bilder som jag sorterat ut på framkallning och påbörjade sen mitt klippande och klistrande för att skapa roliga fotoalbum. Sen fick jag ett mail om att jag VUNNIT tävlingen! Då inser jag "FAN JAG SOM REDAN FRAMKALLAT ALLA BILDER!!" Men kommer snabbt på att ja kan göra något mycket roligare med 500 spänn på expert än att framkalla bilder. Men när jag får mitt presentkort i posten så ser jag sen att det är VÄRDECHECKAR PÅ FRAMKALLNING!! Det är inte ens presentkort. EPIC FAIL!!!!!!!!! Så nu har jag 500 spänn på framkallning som jag inte lär behöva inom en snar framtid, haha! Men som tur var så var Mia otroligt seg med att skriva ut sina student tackkort så vi använde 200 kronor till att skriva ut dom...



Mitt andra fail var nu idag, när jag satt och skrev i mitt fotoalbum. Jag skulle skriva STRANDEN men det blev STRANDN, alltså fattades det ett E. HAHA, IDIOT...

 

Nu ska jag vänta på att mamma och mia kommer hem så vi kan laga mat tillsammans. Sen efter det ska jag bege mig hem till Sara och chilla. :) Vi hörs och ses! Puss&kram




Ändrade planer.

Bea drog upp till Umeå igår och jag kände att jag inte ville förlora två dagars ersättning + att jag ha en viktig roll i broscyren vi håller på att göra, så vill inte missa en massa viktiga saker.. Så vi får se vad som händer i helgen isället. :)

Igår insåg jag att det är två helger kvar tills det är 1a avdent, det är helt sjuuuukt vad tiden har gått fort sen jag flyttade upp igen!! Men snart bär det ner igen, kommer bli hur kul som helst!! Men åter till ämnet, första advent. Min familj brukar plocka fram alla julsaker (inklusive julgranen) kring den första advent bara för att få en så lång julkänsla som möjligt :) Och bara några dagar senare, eller ungefär en vecka senare, så fyller jag 21 också :)

Nu sitter jag vid köksbordet och håller på och äter frukost bestående av rostade mackor med skinka på och till det dricker jag multivitaminbrus-dryck eller vad man nu säger :P Ska snart bege mig till Miroi. Egentligen tänkte jag dra dit till 9 men så sov jag så himla dåligt inatt så jag drar dit till 11 istället, haha :D Men innan jag drar måste jag komma ihåg att laga hålet mellan mina ben på mina leggnings, man ser ju fan rakt in! Haha!


Ha det så bra så hörs och ses vi :) Puss & kram.

Planer inför kommande helg!

Bea och jag funderar på att dra upp till Umeå och besöka vår kompis Simon :) Vi tänkte i så fall ta hennes bil på fredag efter att hon och jag slutar jobb/skola och bo tre stycken i Simons korridorsrum och bara mysa och leva på nudlar en hel helg :D Låter väl inte helt fel, eller hur? Måste verkligen komma bort härifrån och få mina tankar på annat....

Idag har jag som vanligt varit på miroi, vi hade vårt första styrelsemöte med alla och jag blev utsedd till försäljningsgruppens huvudansvarige eller vad det nu kallades för. Det kommer bli sjuuukt spännande framöver men jag hoppas jag inte tagit på mig mer ansvar/jobb än vad jag klarar av..

Hade inte så mycket mer att skriva nu. Har ni förresten sett min lite förnyade header? :)
Vi kanske hörs senare. Om inte annat får ni ha det så bra!


haha, jag och min gamla klasskompis fredrik i somras när vi skulla vandra in till stråket efter att ha förfestat i Anjas lägenhet på frösön. :)


Michael Jackson in my heart ♥

This life don't last forever, so tell me what you're waitin' for. Better off being together, than being miserable alone. Hold my hand ♥

Afterschool, jag gillar't!

Hej hej!!

Idag har jag varit på Miroi uppe på odenskog, min skola med andra ord. Idag skulle vi ha jobbat med att komma på egenskaper hos oss själva, sen göra fördelar med den egenskapen och sedan ha gjort säljpunkter och tillsluts samlat ihop alla säljpunkter till en unik säljpjunkt. Men så sa vår lärare att man kunde skicka in sitt CV till honom så man kunde få feedback på det, så då gjorde jag det istället. Det gav mig så mycket mer kändes det som... Han sa att det var ett sjuukt bra CV men att jag kunde ändra på några få fraser och ändra ordningen på mina utbildningar och arbetsgivare jag haft, så att senast är längst upp på sidan. Så dagens skola gav mig sjukt mycket, fast att de inte var det vi skulle ha jobbat med, haha!

När vi slutade vid 13 så var vi ett gäng som stannade kvar på skolan som vanligt och åt lunch tillsammans :) Sen föreslog en av grabbarna att vi skulle dra och ta en öl någonstans, och så blev det! Så fram tills nyss har vi suttit på The greek (Gamla news) och druckit gott och bara snackat massa skit, SJUKT MYSIGT!

Nu har alla i familjen kommit hem så nu är det dags att börja laga mat :) Ha det bra så ses och hörs vi!

Puss&kram

frulle!

äggmacka <3


Nä men om man skulle ta och bli lite seriös med den här bloggen?!


Hej på er alla.

Jag kan berätta (för er som undrat?) att jag inte fick jobbet som tågvärdinna hos SJ. Jag klarade HELA rekryteringsprocessen, fick till och med gå och ta "drogtest för arbetslivet" + fullständig läkarkontroll. Jag skulle fått jobb OM det inte vore för att det blev för många sökande som klarade hela rekryteringsprocessen. Fan vad bitter jag blev. Men det är kul att höra att dom på SJ säger att dom hoppas att jag söker nästa gång de rekryterar och att jag ska nämna namnen på de jag träffade under intervjuerna och säga att jag klarade hela rekryteringsprocessen. Hur som haver är jag bitter över detta, det här var verkligen min chans bort från allt dåligt kändes det som.

Jaha, vad sylletsätter jag mig med nu då undrar ni säkert. Jo, det ska jag tala om. Jag går numera en serviceutbildning via arbetsförmedlingen med inriktning på försäljning. Jag har gått den i tre veckor nu och trivs ganska bra faktiskt :) Vi har precis blivit klar med basic-delen och ska nu inleda ett projekt som jag inte vet så mycket om än, vi får informationen om det på tisdag, Men jag kan ju berätta det jag vet och det är att vi ska tillsammans med turistgruppen göra en broschyr som ska lanseras ute i Europa.

Vad mer...? Jo, jag och stefan gjorde ju slut i slutet av augusti eller när det nu var. Men vi fortsatte umgås som om vi var tillsammans, gav det liksom en andra chans. Jag har kämpat som en tok utan något direkt resultat, eller snarare utan att ha fått någon form av respons tillbaka från Stefan, han bara gav upp. Men det blir väl så, när en är osäker på vad man vill och den andra är helt säker på vad den vill och kämpar, då blir det att man kväver den andra personen istället för att göra det bättre. Så för 1,5 vecka sedan sa stefan ifrån och vi gjorde då slut "på riktigt". Det känns förjävligt. Jag vet inte hur man går vidare från att inte bara älska någon utan att fortfarande vara kär i någon, till att helt släppa personen i fråga. Jag har gråtit som en jävla tok, mamma har varit till stor hjälp under det här. Har haft ett antal mental breakdowns sedan det hände, legat och haft ont i hela kroppen. Tanken av att aldrig mer få kyssa Stefan, hålla om och bli omhållen av honom, sova med honom och att han ser in i mina ögon samtidigt som han ler och säger att han älskar mig, gör så jävla ont. Han har liksom inte bara varit min pojkvän som jag har trivts så himla bra med, han har varit min bästa vän, den jag vänt mig till när jag haft det jobbigt och den jag pratat om min dag med. Jag älskar dig så sjukt mycket Stefan. Jag vet inte hur jag ska lyckas eller hur jag ens ska gå tillväga för att komma över dig, men på något sätt borde det väl gå.

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så är (var) jag med och hjälpte till på Stefans och Beas blogg (adistantdream.blogg.se) vilket jag tyckte var så sjukt jävla kul!! MEN jag kommer inte klara av att vara omkring honom, att ständigt bli påmind om mina känslor för honom och sen genast i samma sekund komma på att han gjort slut. Det kommer göra för ont. Men hur fan gör man nu då?!?! Om jag "raderar" han helt ur mitt liv, ja då försvinner ju kanske känslorna eftersom han "glöms bort" men då om jag råkar se honom på stan eller något liknande så kommer dom ju genast komma tillbaks igen. :S Jag fattar verkligen inte hur fan man gör. Blir så jävla arg och frustrerad hela tiden över den här jävla situationen och önskar att allt bara var bra.


Jaja, nu var det nog pratat om mig för den här gången. Ska försöka att börja uppdatera den här bloggen lite mer flitigt. Jag håller på och filmar våran dumma katt som jag hade tänkte klippa ihop till en kortfilm som jag tror kommer uppskattas (i alla fall kommer man skratta åt han, haha!). Men det är ett senare projekt.
Hoppas inte ni som läser bloggen tror jag är självmordsbenägen nu, för så är inte fallet. Jag är bara sjukt ledsen över det som hänt, att liksom INGET vill gå min väg hur mycket jag än kämpar. Men men, life goes on..

Sist men inte minst, vill jag gratta Anja som fyller 21 år idag, Hon befinner sig just nu i Thailand den jäveln, Saknar henne som en tok. HOPPAS DU HAFT EN ALLDELES UNDERBAR FÖDELSEDAG BUBAN! <3


Som extra krydda på moset så slänger jag upp en bild på mig och Bea när vi var på fest i Orrviken för någon helg sedan. Hare bra, hej!