Uppdatering av läget

Hej hej! Det var ett tag sedan jag uppdaterade nu och det har berott på att jag har haft fullt upp! I fredags morse drog jag med bussen till stockholm och sedan vidare ner till Linköping med tåg och hälsade på alla mina gamla klasskompisar från basåret. Det var underbart ♥
Kom ner på fredagen vid 19.00 och möttes då av en hel drös välbekanta ansikten; Sofia, (gamla)Jonte, (nya)Jonte, Bella, Rasmus, Jon och Ejkan. Hela min kropp fylldes av glädje direkt när jag såg alla och jag kunde varken sluta le eller hoppa omkring för jag var så glad :D Ejkan bjöd på mat kvällen till ära, det bjöds på ugnsstekt potatis, hemmagjord beasås och stekt entrecoute, SJUKT GOTT! Och på det fick vi även en liten förrätt bestående av en baugette med kräftaioli på. Underbart. Sedan fortsatte kvällen med att vi bjöd upp Sofias kille david och hans inneboende "Örnen" till oss också spelade vi ett sällskapsspel som hette risk som gick ut på att man skulle kriga och vinna land, riktigt roligt. Men efter typ tre timmars otroligt engagerat och strategiskt spelande orkade jag inge mer och sa godnatt.

Dagen efter, på lördagen, bestämde jag, sofia och malin att vi skulle ta oss en fika inne i stan på Bergets café (Sofia, jag sa rätt för första gången!!). OCH VET NI VAD SOM HÄNDE?! Vi skulle ta ut pengar för att bergets café inte tog kort, så tar sofia ut pengar först och därefter jag. Jag ansluter mig till sofia utanför kön och hon viskar till mig "bakom dig tror jag en föredetta idol-kille står" SÅ ÄR DET ROBIN FUCKING JÄVLA BENGTSSON!!! Och då tänker ni säkert "jaga vem fan e det då?!" Jo, det är en assnygg kille som var med i idol för två år sedan som kom trea. Jag tyckte och tycker fortfarande att han är assnygg och att han skulle vinna idol, dock gjorde han tyvärr inte det. MEN senast i somras la jag upp ett klipp från youtube på den här bloggen där han sjunger. Fyfan alltså. Jag dog när jag såg honom IRL, SÅ.SJUKT.JÄVLA.SNYGG! Sedan satt vi och skvallrade om det där aslänge på fiket, Malin blev riktigt less på oss som inte hann se honom. DOCK fick vi se honom EN GÅNG TILL inne på gallerian, i rulltrappan, DOG IGEN! Då skämtade vi om att han skulle på luciakravallen som vi skulle på senare på kvällen. OCH TRO PÅ FAN ATT HAN SKULLE DIT!! JAG STOG BAKOM HAN I KÖN, UPPTRYCKT MOT HANS UNDERBARA RYGG I TYP EN KVART. fyfan, underbart, UNDERBART!

Här är han, denna underbara man. Han börjar sjunga vid 1,25.

Senare anslöt sig Cassandra en snabbis, vi var på H&M och handlade lite saker inför kvällen och drog sen hem tll lägenheten i ryd igen. Till middag lagade vi hemmagjord pizza, riktigt gott. Kvällen till ära att jag fått låna en ovrall från LINGsektionen som var FYLLD av märken som jag skulle ha på mig. Det var askul, då kunde jag nämligen skämta om att ja faktiskt gick på universitetet, att jag var en tredjeårselev då ja hade så mycket märken. :D Så efter maten drog vi till Erik HKs, Mickes och Annas inflyttningsfest. Där bjöds det på hemmagjord sangria och glögg, riktigt nice faktiskt. Det kom allt mer och mer folk och tillslut var lägenheten fylld av människor! Vid 23.00 drog jag tillsammans med Fredrik från svall bort till kravallen. Dock dröjde det innan vi kom fram då vi först skulle hem till fredrik och lämna grejer, dricka lite shot, sen dra till universitetsområdet. Men halvvägs dit kommer ja på att ja inte har med mig någrot legg, SMART TJEJ. Men snäll som fredrik var så gick han med mig hem. Var tvungen att gå in med honom, annars skulle ja inte komma in. Efter att ha köat i kanske 20 minuter kom vi äntligen in och det var då Jag fick njuta av Robin Bengtssons närvaro igen ♥

Hade en askul kravall, träffade ännu mer folk från basåret och en hel del nya människor, saknar verkligen det där! Påvägen hem tappade jag bort mina kompisar vid garderoben så då anslöt jag med min föredetta basårsklasskompis nuvarande klasskompisar och åt med dom på donken. Sedan drog de och då hittade jag några andra att vara med medan jag åt upp. Väl utanför donken så hittade jag ett asskönt gäng från Arvidsjaur som jag drog på efterfest med, SJUKT KUL! Kom inte hem förrn 05.15, sliten tjej! Haha, men hade haft en alldeles underbar lördag så jag kunde inte göra annat än att vara nöjd :)

 

Söndagen var en slappsöndag. Klev upp vid 13.00 och åt sen pizza med sofia på grillen i ryd. Grabbarna grus anslöt sig senare. Efter det drog jag och sofia till David och öronen och lånade fight club. Så vi kollade på den, sen kollade vi på tv, åt middag, kollade ännu mer på tv och hade adventsfika. Otroligt mysigt ♥ Sen vart det läggdags. haha.

Måndagen spenderades i Baljanfiket på universitetet, Hade ett antal speeddejt-fikor med först Malin och sofia, senare anslöt Gustav och Tomas en snabbis. Sen drog alla, jag gick och köpte cykellysen på bokhandeln sedan kom Ejkan och öven rasmus, en stund senare träffade jag även Emil och Johan K. Mysigt att se massa folk sådär en sista snabbis :) Sedan skjutsade Rasmus mig till tågstationen och jag tog sen bussen upp till sthlm och bytte sen till tåg vidare till Ösd. Råkade göra världens epic fail på tåget. Tåget gjorde världens knuff och min dator FLÖG ner på golvet medan jag tittade på film, batteriet flög, hörlurarna flög, hörlursskydden flög, allt flög. Haha, men det var en gubbe som var snäll och hjälpte mig plocka ihop allt :)

 

Näe, nu ska jag sova, det blev ett nog långt inlägg det här! Berättar om min födelsedag imorgon, eller någon annan dag :) Puss och godnatt!


COMHEM reklamerna ♥