Dåligt uppdaterande..

Jag har inte vetat vad jag ska skriva om.. Eller jag har haft en del saker att berätta man bara inte orkat. Det är ganska drygt att blogga när man inte brinner för det, eller rättare sagt att man inte skirver om något man brinner för.
DOCK har detta ändrats på! Stefan har länge pratat om att han skulle vilja testa på att vara modell och bea har sedan länge velat bli en seriös fotograf (vilken hon till stor del redan är). Men då kom jag med den smarta idéen att de kunde sammanföra sina drömmar och starta en blogg tillsammans där de försöker uppnå detta :) Resultatet blev adistantdream.blogg.se. Kolla in den vettja! :) Stefans vän Karolina har designat bloggen, bea är fotografen, stefan är modellen (och kommer framöver få en del utmaningar, bla en parfotografering) och jag är hjälpredan dvs filmar och ibland klipper till "behind the scen" och tar även sånna bilder. Det är sjukt vad taggad man blir på att hjälpa till med saker kring deras blogg nu när man börjat hålla på med saker som handlar om media igen :)

För att inte göra inlägget för tråkigt slänger jag upp en bild på mig och "steffe" som han numera heter när vi hade på oss ansiktsmasker här om dagen :)

 

Men glöm för bövelen inte bort att gå in och kolla på adistantdream.blogg.se!