Inge mer sommar för oss i Östersund

 

Usch vad tråkigt, inge mer sommar och sol. Men det känns skönt att jag var ute och gick igår när solen sken så man fick njuta en sista gång. :)
Idag ska jag ut och gå med Sara igen. Sen på¨kvällen ska jag hem till Anja och umgås med henne och Ylva, kommer bli massa mys. ♥

Nu är det dags för frukost, mmmmhmmmmm!

When I see your face there's not a thing that I would change...

..Cause you're amazing just the way you are ♥


Grown ups

Anja! Det var den här filmen jag menade att jag ville se!


Våran promenad

Vi glömde tyvärr ta tid på promenaden. Får göra det imorgon :)


maaaaaaaat

Efter 1,5 timmes promenad lagade jag och Mia lax med broccoli, det blev asgott!

 

broccoli

laxfiléer

matlagningsgrädde

rödlök

salt & peppar

kapris

vitlök

 

MUMS!


vad jag underhöll mig med i väntan på sara hehe..


Bakisdag som slutade väl!

Imorse kändes livet förjävligt. Jag försökte komma på andra tankar genom att göra någon nytta. Jag dammsög hela lägenheten, städade mitt rum och duschade. Livet kändes fortfarande förjävligt. Sen kom Sara och vi gick ner på stan, livet kändes då inte lika förjävligt men fortfarande otroligt jobbigt. Senare bar det hem till henne och där satt vi och chillade samtidigt som hon sorterade sin garderob. Sen kom Sara på den briljanta idén att bada bubbel hemma hos hennes föräldrar. Sjuukt skönt. Tankarna på allt bara försvann ut i ångan från våra kroppar. Det var ganska läskigt att bada idag för vi badade nämligen när det åskade och regnade som värst. Hela himlen sken upp och blev lila av blixtarna som kom tätt inpå varandra. Det mullrade sjuuuukt mycket och regnet stod som spön i backen.

 

Imorgon ska vi ut och gå igen, dock inte i 2,5 timme. Haha det pallar jag fan inte. Men 1 timmes promenad ska vi allt ge oss på! Hoppas det inte regnar. Men men, om det gör det skulle vi ge oss ut i alla fall! Undrar vad mer söndagen kommer att bjuda på...?


Inlägget jag lovade för två dagar sedan...

Jag och mia (min lillasyster) var ju som sagt ute och paddlade kajak i torsdags (eller var det kanot? fattar fan inte skillnaden!). När vi satte oss i kajaken och började paddla undrade jag vad fan jag gett mig in på. Mia och jag skrek på varandra för vi lyckades inte åka rakt fram. Jag försökte köra framåt och samtidigt höll Mia på och styra båten vilket gjorde mig arg för då saktades ju min fart som jag skapade in. Men när vi väl kom överens om hur vi skulle göra så var det skitkul! Vi paddlade bort till vallsundsbron och lite bortanför. Sen vände vi och paddlade bort till jamtlibryggan. Eftersom vi var så dåliga på att paddla så blev våran tur zickzack:ig vilket gjorde att våran tur förmodligen tog dubbelt så lång tid än vad det skulle ha gjort. Haha! Men kul hade vi och det var det som spelade roll :)


Förbered er på något sjuk roligt.

Jag överdriver ju inte när jag säger att jag är världens sämsta på att måla tånaglar. Ser ni hur jävla fult det är?! Det är ju ett ton med lack utanför naglarna. Fy fan vad kul det ser ut! Haha!


orken försvann!

Det blev en promenad på nästan 2,5 timme! Fy fan vad benen är trötta nu. Förstår ni på en skala hur gott det var med ett glas vatten efter det?! Nu ligger jag i sängen och orkar inte göra så mycket mer än det. Tror jag tar duschen imorgon, min kropp orkar inte bära mig just nu...

Klockan är inte ens tio och jag tänkte lägga mig nu. Har fan varit hurtig idag! 2 timmars arbete med armarna när vi paddlade och mer än 2 timmars arbete med benen. Har verkligen gjort mig förtjänt av att sova nu! Bilderna från idag kommer imorgon ist :)

Puss, kram och godnatt!

Senare..

.. kommer det en update från dagens händelser plus några bilder. Men först ska jag ut och gå tillsammans med Sara!
Såg nyss draktränaren, den var skitsöt!! Rekommenderas starkt för de som gillar tecknade filmer :)


Mina låtar ♥


Lite ljusare tider..

Med dagens rubrik menar jag mitt hår, mor min slingade min utväxt idag och klippte en bit på de slitna topparna. Blev ingen större skillnad. Är sugen på en liten förändring, mer om det om det ens kommer bli av.

Förutom den lilla förändingen på min skalle har jag idag lagat mat tillsammans med Sara (och mia, om det räknas att hon gjorde avocadosåsen haha). Det blev tacos, mums :) Sedan åkte vi två tillsammans med Ann bort till jamtlibryggan och mös i kvällssolen. Efter det drog vi hem till Sara och chillade framför tvn. Jag tycker om att umgås med folk utan att göra något speciellt.

Men hur jag än beter mig och vad jag än gör kan jag inte sluta tänka på han. Stefan, Stefan Stefan. Helvette, såklart skulle Winnerbäck och Miss Li's låt "om du lämnade mig nu" spelas på spotify bara för att jag började skriva om honom. Måste byta. Kan inte lyssna på den sortens musik just nu utan att börja gråta. Jag är så sjukt psykiskt utmattad. Vill honom allt väl och hoppas det löser sig för honom ♥. Jag måste ha tålamod. Maja, kämpa!

Hur som haver så bjuder jag på två bilder från dagens aktiviteter, enjoy.

Ordbajs.

Jag gjorde med hjälp av mia en asgod broccoli och baconpaj till middag efter jobbet. Sen har jag insett att jag fiser äckligt av choklad. Haha.
Vädret inför torsdag ser lovande ut. Tänk att sommaren inte var helt slut :) Men snart är hösten här. Och apropå höst, har hittat en jacka på h&m och ett par kängor på eurosko som jag vill ha till den kommande årstiden. (kängorna ser mycket snyggare ut i verkligheten och de är så praktiska för det är en dragkedja på sidan så man slipper knyta dom :D)


Veckans planering

Måndag: Jobb 11.30 - senast 17.30
Tisdag: Jobb 10.00 - 16.00
Onsdag: vettefan
Tosdag: Ska förmodligen (om vädret tillåter) paddla kanot med mia i storsjön :D
Fredag: Är lite sugen på en utgång, hörde jag skål? ;D
Lördag: Bakis? :P
Söndag: Återstår att se.


felsms.com

Till: Lena Arbetskamrat
Sms: Skulle du vilja gå ut och äta med mig i kväll?
Svar: Är det en dejt? Det skulle vara trevligt. När, var och hur?

Förklaring: Skickade åt helvete fel men det blev lite rätt ändå. Nu har vi varit tillsammans i 4 år och ska gifta oss 21 aug. Smset skulle till en helt annan tjej som jag inte hört av sedan dess.
/Anders



fyfan vad romantiskt ♥

På jakt efter ett piercingsmycke


Såg ett assnyggt piercingsmycke till min navelpiercing på den här hemsidan.
Det kostar 150 kronor men jag vet inte om jag tycker att smycket är för stort eller inte. Vill inte att "huvudsmycket" ska täcka liksom hela naveln. Sen är jag inte så säker på om jag vill ha ett smycke i guld, har alltid tyckt bättre om silver på mig själv. Såg ett snyggt smycke på india idag men det var också guld och kostade 298 kronor, lite väl mycket kanske...

Vad tycker ni om smycket på bilden? :)

En dag med vänskapliga möten.

Igår var jag så trött så jag somnade riktigt tidigt. Det resulerade i att jag också vaknade tidigt vilket var riktigt skönt. Åt en god frukost bestående av laktosfri fil, vetepuffar och banan. Satt i sängen och åt medan jag surfade på nätet, riktigt nice faktiskt! Senare hörde björn av sig så då hoppade jag in i duschen och spenderade 1,5 timme tillsammans med han och hans kompis på stan, vi åt bla glass från donken och njöt av solen på stortorget. I like :)
Vid 13.00 befann jag mig hos Sara och strax därefter anslöt sig Anja och vi delade ut lappar i saras grannars trapphus då hon vill byta upp sig till en större lägenhet. Hoppas någon hör av sig! Senare vandrade vi ner på stan och åt kebab och efter det var vi in på kappahl som hade öppet på en söndag(!). Vid 16-tiden sa vi hejdå och gick hem åt varsitt håll. En mysig dag måste jag säga!

Nu håller jag på och laddar hem lite filmer, funderar på att se en tecknad film som heter draktränaren, trailern verkade skibra!

Elaka systrar + dum katt.

Hahaha jag och Mia är så jävla onda. Vår "katt" kom och jamade och tänkte hoppa upp på bordet, attentionhore som han är. Han hoppade upp men tog för lite sats så bara halva hans kropp kom upp på bordet. Jag och mia som satt och pratade såg detta och undrade vad fan han höll på med. Han jamade på oss som om det vore vårt fel, gled av bordet och jamade ännu mer på oss. Vi vände våra huvudet mot varandra och börjar asgarva. Nu vill han att vi ska tycka synd om honom. Dumma katt :P

Robin Bengtsson - (sittin on) the dock of the bay

Den här låten tycker jag är underbar. Robin bengtsson som sjunger i det här klippet medverkade i idol 2008 och han ville jag skulle vinna. Han har inte världens bästa röst genom hela låten men det skiter jag i, tycker den är jättemysig att lyssna på :)

 

En sak jag upptäckte när jag satt och sökte på olika klipp inne på youtube var att mitt absoluta favoritklipp med Christoffer hiding som sjöng All my life på idol 2007(?) inte längre finns att kolla på! Skandal!!


Vilken är din favorit?

www.nelly.se

Jag skulle vilja ha alla paren :D

 


En traditionell minigolfrunda

Enda sedan jag och mia var små har vi nästan varje år spelat minigolf, antingen bara hon och jag eller tillsammans med mamma. Iår blev det bara syskonparet. En annan tradition som hör till minigolfrundan är att jag varje år förlorar. Någon enstaka gång har jag kommit på delat andraplats men aldirg etta. I år vände turen.

Det var jämt hela rundan fram till sista hålet. Jag fick en hole-in-one och mia fick max antalet slag, dvs 7. 31 poäng totalt är förmodligen asdåligt men jag förlorade i alla fall inte :D

Badhusparkens banor är för övrigt inte särskilt roliga. Visst det finns en mässmörstub, en bro och en kanon man ska skjuta igenom och lite små gupp här och där. Men att kanterna är gjorda av tegelsten suger och det är många banor som inte har någon form av hinder alls. Nästa gång får det bli campus minigolfbana :)

Mys tillsammans med bästa lillasyster

Nu ska jag och Mia ta och kolla på eagle eye och dippa morot -och gurkstavar. Tror jag har sett den här filmen två gånger förut men den är så himla cool så jag vill se den igen :D


Igår var ingen bra dag. Idag är en bättre dag. Men framöver kommer det stå väldigt stilla.


Jag och Stefan ska ta en paus. Jag, som är otroligt förälskad i honom, har väldigt svårt för det här med att ta en paus, men en paus är så mycket bättre än att göra slut och bara släppa oss helt och hållet bara för att vi behöver vara ifrån varandra. Ni som känner mig väl vet vad jag och Stefan har haft trassel och kämpat med i iprincip hela vårt förhållande och förstår kanske anledningen till pausen.
Jag vill inte prata om det här. Jag orkar inte. Jag har gråtit en hel del men nu insett att det är för det bästa. Ska tänka positivt och inte gräva ner mig. Vi ska försöka igen, jag längtar tills vi gör det

Fredag den 13e

Världens. värsta. dag.

En till dag har nått sitt slut.

Det har varit en skön dag idag. Har jobbat 10-16 och sedan varit på stan en snabbis med Mia för att kolla vad hon skulle köpa för sina presentkort hon fick på sin student.
Har precis ätit middag, det blev en liten bit av pajen jag åt igår, ett kokt ägg och en hårdbrömacka med skinka och tomat på.
Har börjat fundera på att kolla ut någon lämplig löprunda. Det är ju så långt till ÖSK så dit pallar man inte gå. Funderar på om man värmer upp genom att gå ner till bashusparkens södra ände och sedan springer ännu mer söder, upp för backen borta vid röda korset/LIDL och sedan hem igen. Undrar hur långt det är. Anja, vad var det för program du använda när du kollar in dina rundor? Länka gärna här i bloggen :)

Imorgon ska jag också jobba 10-16, även på måndag och tisdag. Undrar vad helgen har att bjuda på. Jag hoppas verkligen på en sak i alla fall.
Nu ska jag titta på det senaste avsnittet av Lie to me och chillaaaaaa ♥

R.I.P

Min fina cykel som jag köpte i Linköping är stulen :(


Idag bjöds det på..

 

En kyckling, bacon, champinjoner och majspaj med äggstanning och tomater som garnering. Blev gott :)


Nobody wants to do it on their own, everyone wants to know they're not alone.




This time, I wonder what it feels like,
To find the one in this life,
The one we all dream of,
But dreams just aren't enough.
So I'll be waiting for the real thing,
I'll know it by the feeling,
The moment when we're meeting,
We'll play out like a scene,
Straight off the silver screen,
So I'll be holding my breath,
Right up 'til the end,
Until that moment when,
I'll find the one that
I'll spend forever with.

'Cause nobody wants to be last one there,
And everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love with my life in their hands,
There's gotta be somebody for me like that,
'Cause nobody wants to do it on their own,
Everyone wants to know they're not alone,
There's Somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there.

Tonight, out on the street, out in the moonlight,
And damnit this feels too right,
It's just like deja'vu,
Me standing here with you,
So I'll be holdling my breath,
Could this be the end,
Is it that moment when,
I'll find the one that I'll spend forever with.

'Cause nobody wants to be last one there,
And everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love with my life in their hands,
There's gotta be somebody for me like that,
'Cause nobody wants to do it on their own,
Everyone wants to know they're not alone,
Somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there.

ooooooo, You can't give up,
(when you're )
Looking for a diamond in the rough,
(Because you'll never know)
When it shows up,
(Make sure you're holding on)
'Cause it could be the one,
The one you're waiting on.

'Cause nobody wants to be last one there,
And everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love with my life in there hands,
There's gotta be somebody for me, ohhhhh!,
Nobody wants to do it all on their own,
And everyone wants to know they're not alone,
There's somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there,
Nobody wants to be last one there,
Everyone wants to feel like someone cares,
Somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there.