Tränat!

Jag och Mia har varit på fristilens träningsweekend idag. Första gången sen i april som jag tränat på gym, det var nämligen då mitt och sofias medlemsskap på campushallens gym gick ut. Campushallens gym var en aning större och hade ett mycket större sortiment vad gäller styrketräningsmaskiner. På fristilen fanns det många sånna där man ska fästa olika handtag vid och göra olika övningar vid samma maskin och det finner jag tråkigt för att jag dels inte kan så många sånna övningar och dels tycker det är tråkigt att vara på samma plats hela tiden.
Dagens träning bestod av 20 minuters löpning (svetten rann som fan!!) och sen en helkropps styrketräning, känns riktigt skönt nu efteråt! Dock tycker jag deras gym hade sjuuuka priser på sina medlemsskap om man jämför med campushallen som hade så mycket mer att erbjuda för en billigare peng.

Nu väntar ugnsstekt kyckling och ugnsstekta grönsker på att få trilla ner i min hungriga mage :) På återseende!!

Kommentarer
Postat av: mary

du vill inte ta över mitt kort? 3 månader kvar bara och de kostar inget att ta över

2010-09-16 @ 15:41:37
URL: http://buumble.blogg.se/
Postat av: mary

på fristilen alltså :)

2010-09-16 @ 15:41:56
URL: http://buumble.blogg.se/
Postat av: Anja

Jag vill återse dig min sköna böna! Fy fan vad det regnar ute förresten. perfekt för höstmys! PUSSSSSSSs

2010-09-16 @ 17:06:39
URL: http://anjablixherrlander.blogg.se/
Postat av: Karolina

Sv; PÅ dinsko får man 20% rabatt om man redan är medlem och köpt sitt första köp genom kortet, om du inte redan är medlem (vilket jag tror då du älskar skor) ;) så får man ju dessutom 10% på första köpet man gör genom kortet, därav blev det 30%. Man blir medlem här: http://dinsko.se/Shop-online/Aktuella-klubberbjudanden

2010-09-16 @ 21:35:17
URL: http://hapiface.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback